Tervetuloa EV-kauppaan!

Hengellistä musiikkia juuri Sinulle!


Saara Mäntyniemi-Pääkkönen - Sisältöä Elämään

Saaran odottettu uutuusäänite! Äänitteellä uusia Allan L. Mäntyniemen lauluja. Äänitteellä laulaa myös Saaran tytär Mari Keväänranta.

15,00 €
Toimituksen paino: 100 g

Tamara Lindgren - Turvapaikka

Tamara Lingrenin odotettu ensiäänite sisältää lauluja Tamaralta sekä mm. Allan Mäntyniemeltä.

20,00 €
Toimituksen paino: 100 g

Säde Mäntyniemi - Suuruutesi äärellä

Säde Mäntyniemen esikoisäänite ilmestyi 1.7.2016. Äänitteellä hän tulkitsee kauniisti tekemiään lauluja. Erittiäin hieno kuuntelukokemus!

13,00 €
Toimituksen paino: 100 g

Henry Hedman - Rakkaus pohjaton

Henry Hedmanille hengellisen musiikin esittäminen on kutsumustyö. Hänen laulunsa soi edelleen Jumalan kunniaksi ja lähimmäisten rohkaisuksi. Henry on Aikamedian vuoden 2016 muusikko. 

Hedmanin kuudes sooloäänite, Rakkaus pohjaton, on tyylillisesti hyvin monipuolinen. Levyllä on kappaleita suomeksi, englanniksi sekä romanikielellä. Äänitteellä Henryn lisäksi laulavat Valfrid Åkerlund, Tuula Åkerlund sekä Henryn tyttäret Sari, Laura ja Heidi.

22,00 €

Elämää ja Valoa 50 vuotta -historiateos

Elämää ja Valoa 50 vuotta -historiateos kertoo romanien, hengellisen romanityön sekä Elämä ja Valo -järjestön historiaa. Nykyisyyttä ei voi ymmärtää ilman tietoisuutta menneisyydestä. Kirjan sisältö auttaa kohtaamaan romanit nykyajan arjessa, niin seurakunnassa kuin muuallakin. Kirjassa käsitellään myös romanien rikasta musiikki ja tapakulttuuria, unohtamatta romanikieltä ja sen asemaa ennen ja nyt. Menneitä ja nykyisiä tapahtumia lähestytään pääosin henkilökuvien avulla. Jokaisella haastateltavalla on oma näkökulma menneisiin aikoihin. Erilaisista palapelin osista syntyy värikäs ja mielenkiintoinen kokonaisuus.

20,00 €
24,90 €
Toimituksen paino: 2 200 g

Olli Grönfors - Matkalauluja

Olli Grönforsin kauan odotettu, kyselty ja kaivattu ääniteuutuus on nyt saatavilla! Äänitteen tuotto menee kokonaisuudessaan Latviassa tehtävän romanilähetystyön hyväksi!

Matkalauluja äänite sisältää laulut:

1. Oi, Jumalan rakkaus suur 2. Olen kuullut on kaupunki tuolla 3. Minä seison sydämesi ovella 4. Katso Kristus kadulla kulkee 5. Jeesus eessäsi oon 6. Lähde erämaassa 7. Hän muutti kaiken 8. Mua puhdista rakkahin Jeesus 9. Sama voima on Herran 10. Kun Jeesus saapuu

15,00 €
Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot